Als woningzoekende sta ik bij zoveel woningbouw organisaties ingeschreven, het is bijna half Nederland. Elke dag ontvang ik e-mails met woningaanbod. Het doet een beetje denken aan een Fundaverslaving, eindeloos veel woningen bekijken, maar niets kunnen kopen of huren. Maar dan zonder de interieurfoto’s, dat is wel jammer, daar doen ze bij de sociale woningbouw niet aan.
Maar het is genieten, elke dag speel ik mee in meerdere loterijen, met een korte en een lange straat. En ik ben niet de enige met een lot, ook al sta ik meer dan 15 jaar ingeschreven, het blijft spannend! Voor extra kans heb ik nu extra lootjes op een woonplaats gezet, speciaal voor de verlotingswoningen, het échte geluk.
Als je maar lang genoeg blijft meespelen, dan win je uiteindelijk wel wat. Hopelijk is het dan wel rollator-proof. Elke dag kans! Het is een oefening in geduld en vertrouwen, een eigen geldje hebben ze helaas niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *