web analytics

Jubileumeditie HiQ Mensa Magazine

In de afgelopen maanden heb ik veel ervaring opgedaan met het maken van een magazine en alles wat daar bij komt kijken.

Samen met de redactie, vele schrijvers, illustratoren en fotografen maakten we ter ere van het 75 jaar bestaan van Mensa International een jubileumeditie van het HiQ Magazine.

Het was leuk en leerzaam om als art director verantwoordelijk te zijn voor het beeldmateriaal en het ontwerp van de vormgeving. Daarnaast schreef ik voor deze HiQ jubileumeditie vijf duo interviews, gaf ik vorm aan een enquête en maakte ik diverse illustraties. Als chef redactie heb ik prettig samengewerkt met hoofd- en eindredactrice Maaike Tol, redacteur Edu Braat, corrector Yvonne Veltmaat en Robert Nijboer die de opmaak en het design verzorgde.

Ik vond het een eer om met zoveel verschillende mensen samen te mogen werken en het geeft veel voldoening om na maanden hard werken een prachtig magazine als resultaat in handen te hebben. Met dank aan de redactieleden en iedereen die hieraan heeft bijgedragen en het mogelijk heeft gemaakt.

Het HiQ magazine is in november 2021 verzonden naar alle leden van vereniging Mensa Nederland en is nu ook online te lezen op de website van Mensa:
https://www.mensa.nl/hiqmagazine.

Daarnaast is de jubileumeditie ook te vinden op https://www.hiqmagazine.nl/.

Veel lees- en kijkplezier!

Plaats een reactie