Ontdek je pure ik met Naked Yoga, dé nieuwste trend in Mindfull bezig zijn! Voor zowel de beginner als de gevorderde is Naked Yoga zeer gemakkelijk toe te passen en het geeft je een ware energieboost. Het intensiveert de positieve effecten van yoga practicing en helpt je om weer mentaal en fysiek in balans te komen.

Uit diverse Amerikaanse onderzoeken is gebleken dat Naked Yoga zeer effectief is in het verbeteren van een laag zelfbeeld. In Nederland zijn er inmiddels diverse studiegroepen en therapieën gestart met veelbelovende resultaten.

Naked Yoga brengt je in een diep geaarde staat van zijn. Het helpt tegen stress, geeft een diepe ontspanning, stimuleert je spijsvertering, versterkt je immuunsysteem, maakt je flexibel en brengt je tot je ware essentie.

Naked Yoga is meer dan luisteren naar je lichaam, het stimuleert intensief al je zintuigen. Het oog maakt contact met je ware zelf en de neus herkent zijn eigen aardse atmosfeer. Bij regelmatige beoefening zal de blote huid zich openen voor alles wat zich in het hier en nu binnen en buiten aandient.

Hoe druk je dag ook is, laad jezelf weer op en gun jezelf de vrijheid van het ware bewustzijn. Dus, zoek niet langer in de wasmand naar waar of je joggingbroek is gebleven. Als je écht wilt werken aan jezelf, doe Naked Yoga! Voel je nóg beter in je blote vel!

2 gedachten over “Naked Yoga

  1. Pingback: Quarantaine gymnastiek • HALLOAFIJN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *