web analytics

Over HalloAfijn

Hallo!
Ik ben Suzanne, art director, schrijver, redacteur, illustrator en kunstenaar. En ik ben eigenaar van HALLOAFIJN, een webmagazine over creativiteit, kunst en cultuur, met inspiratie, interviews, boekbesprekingen en beschouwingen.

Zoek je hulp, advies en slimme, creatieve oplossingen? Ik help je graag met tekst en beeld.

Tekstschrijver, illustrator en redacteur

Wil je goede teksten en illustraties? Kun je hulp gebruiken bij het schrijven van webteksten? Of zoek je een creatieve redacteur?

Ik schrijf (web)teksten, maak illustraties en ben (web)redacteur. Hiermee help ik je om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. Daarbij kijk ik ook naar de context, zoals je contentstrategie, conversie copy, SEO en de structuur, techniek en vormgeving van je website.

Creativiteit

Behalve tekstschrijver, redacteur en illustrator ben ik beeldend kunstenaar. Ik werk graag creatief. Creativiteit is meer dan schilderen en boetseren of een opsomming van idee├źn. Het laat zich niet beperken en het valt ook niet als inspiratie uit de lucht.

Creativiteit is een manier van kijken, denken en doen.

Bekijk mijn kunst op mijn kunstwebsite: Hergens.net

Kunst en cultuur

Vanuit mijn ervaring als kunstenaar in de kunst- en cultuursector wil ik lezers inspireren en kunst zichtbaar maken. Dat doe ik door te schrijven over creativiteit, kunst en cultuur.

Kennismaken?

Ben je op zoek naar heldere teksten, website adviezen en/of illustraties? Of een combinatie van dat alles? Heb je een specifieke vraag? Of wil je even overleggen? Laat het me weten, ik denk graag en geheel vrijblijvend met je mee voor een oplossing op maat.

Benieuwd naar mijn ervaring en eerdere werkzaamheden?
Bekijk hier mijn portfolio.

En hier vind je informatie over mijn werkwijze en tarieven.